Afsluiting seizoen 2017/2018

Er is weer een hoop gebeurd in het afgelopen seizoen.

In april vonden de examens plaats, zowel mijn muziekschoolleerlingen als mijn deelnemende leerlingen aan de EPTA-graadexamens zijn hiervoor geslaagd: van harte gefeliciteerd!

Op de graadexamendag van de EPTA heb ik ook een dagdeel mogen jureren, samen met pianiste Inez Duchateau. Het was een mooie ervaring!

Daarnaast mag ik met trots zeggen dat leerling Simone Rankenberg is toegelaten tot de vooropleiding Piano Klassiek van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, na slechts 2,5 jaar les. Houd dit talent in de gaten! Zij is te horen in het voorprogramma van Muziek onder de Trap op 24 mei aanstaande in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal. Meer informatie via deze link

 

Voor mij loopt het seizoen al bijna ten einde, vanaf week 24 ben ik namelijk met zwangerschapsverlof. Dat betekent ook dat de lessen in het nieuwe seizoen starten per oktober, dus een maand later dan gebruikelijk. De leerlingen die nu op de wachtlijst staan ontvangen hierover bericht. 

Omdat de wachtlijst aardig is gegroeid in de loop van het jaar, kan ik niet garanderen dat nieuwe aanmeldingen meteen geplaatst kunnen worden in het nieuwe seizoen. Bij vragen kun je contact opnemen via deze pagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 0