Die Sieben Todsünden

Over 'achter-de-schermen'-werk zal ik niet snel iets plaatsen, maar deze keer vind ik het echt de moeite waard! 

Momenteel zit ik middenin het repetitieproces van het stuk 'Die sieben Todsünden' van Kurt Weill en Bertolt Brecht, waar ik als correpetitor aan verbonden ben.


Met Cora Burggraaf (zang) en Heather Ware (dans), samen als Anna. En met Dennis Wilgenhof, Mattijs van de Woerd, Jan-Willem Schaafsma en Georgi Sztojanov (zangers) als haar familie in Louisiana, het Nationaal Jeugd Orkest - Ensemble onder leiding van Bas Wiegers in een scenografie van Ingrid Govers.


Een satirische opera met muziek over opoffering, hypocrisie, jezelf verliezen in de grote stad en de dodelijke moraliteit van een godvrezende, inhalige familie. Vier topauteurs -Griet op de Beeck, Paulien Cornelisse, Niña Weijers en Bas Heijne- hebben ieder een korte theatrale tekst geschreven over hedendaagse zonden, die in de voorstelling zijn verwerkt. 


Gaat dat zien in Delft (6 augustus) of Radio Kootwijk (10 en 11 augustus)!  


https://delftmusicfestival.nl/programma/die-sieben-todsunden/

http://www.muziekzomer.nl/muziekzomer/concert.vm?id=960